Astrologi

Nordic Natures

Astrologi

 

Läran om planeterna och stjärnornas roll i universum och deras påverkan på människan. Studier av dessa kosmiska energier har funnits redan så tidigt som under Babyloniernas tid (du vet, dem som kom innan de gamla Grekerna och Egypterna ;)

 

Idag, 2015 har jag sysslat med astrologi i 17 år, (observera då att det är en fritidsysselsättning). Under dessa år har jag hunnit avverka lite över 30 födelsehoroskop, plöjt igenom ett par e-böcker, ett 10-tal engelska fackböcker och hundratals hemsidor i min jakt på mer kunskap.

 

Jag använder astrologin som ett redskap för att lära känna sig själv, se möjligheter och potential. Upptäcka dolda gåvor och talanger, men också se hinder och murar som vi bygger upp. Vi har alla goda och dåliga sidor, men vi kan alltid välja att arbeta på våra dåliga sidor och att upptäcka och göra någonting åt dem kan göra oss till bättre människor, vi kan finna ny energi och kan då nyttja

de inneboende energierna till bättre ändamål.

 

Jag erbjuder idag Födelsehoroskop, både för vuxna och barn. Då detta är något jag gör på min fritid så tar det lite tid, upp till en 1 månad. Själva uträkningen gör jag via programvara, men tolkningen görs manuellt. Då en programvara inte kan belysa en människas komplexitet, även om den kan spotta ut mycket informativt givande resultat så är oftast en manuell tolkning bättre. Beskrivningen av ett födelsehoroskop brukar hamna någonstans mellan 15-25 sidor som skickas i PDF-format till din e-post.

 

Om du är intresserad, kan du fylla i kontaktformulär så hör jag av mig till dig.