Hundar

Nordic Natures

Hundarna..

 

Vi började med egen hund 2005 när Samuel köpte Diana. Själv är jag uppväxt med hundar och stod året därpå i valet och kvalet att också börja med hund och då kom Nansen in i flocken och sen 2007 kom nästa hund, det rullade på ganska fort...

Idag 2013, har vi 8 hundar. Det har sedan 2005 blivit en ny hund varje år, med ett litet hopp vid 2007-2008 då vi fick vår första finsk spets. I så stor mån så tar vi helst valpar men det har blivit fyra omplaceringshundar under åren samt att vi har lånat in jakthundar från vänner och bekanta vilket har gett oss många givande stunder!

 

Våra planer har länge varit att bara ha tikar i flocken men det är lätt att planera - en annan är hur det egentligen är - i dagsläget har vi tre hanar.

 

Jakthundsbilder

 

Här kommer vi att lägga upp bilder på våra hundar i jaktsituationer, det kan även slinka med några trofébilder när så är fallet.

Mysbilder

 

Ja fast vi har en praktisk livssyn på våra hundar så har vi även en hel del mysbilder på våra älsklingar. Ni hittar en del av dem här...

Draghundsbilder

 

Vinterns härliga bilder från drag-hundsträningar, utflykter och tävlingar samlar vi här allihopa. Välkommen att njuta och kanske hitta en utflyktsmöjlighet i Norra Dalarna?